Пишете ни

Кои сме ние?

Ние сме мобилен и високо квалифициран екип от IT специалисти, с голям опит в цялостната поддръжка и изграждане на компютърни системи, мрежи и инфраструктури. Фирменото ни наименование е „Съпортиво“ ЕООД и развиваме дейност на българския пазар от 2005 година насам.

В наши дни, всеки активно работещ бизнес има нужда от комплексна компютърна поддръжка, експертни съвети и интеграция на IT продукти и решения. Ето защо създадохме марката Helpdesk Bulgaria. Ние увеличаваме индивидуалната и организационна продуктивност многократно, предлагайки абонаментна и инцидентна поддръжка за всякакъв тип мрежова инфраструктура, компютърни системи и сървърни приложения.

Можем да предложим най-изгодните цени и високо качество за хардуер и софтуер, благодарение на партньорствата ни с водещи хостинг и софтуерни компании, както и вносители на компютърно оборудване и периферия.

Защо да изберете нас?

Винаги ще реагираме навреме

Използвайки нашите видове абонаментни поддръжки, можем да ви гарантираме време за реакция до 2 часа, без значение от броя компютри, с които разполагате.

Коректен партньор сме

За да осигурим коректни и дългосрочни партньорски отношения, ние пазим конфиденциални данните ви и се грижим те да бъдат защитени.

Използваме индивидуален подход към всеки клиент

Придържайки се към най-добрите практики, предлагаме тясно индивидуализирани решения за всеки наш клиент. Отлично знаем, че дадено решение за едни, може да бъде неподходящо за други.

Предлагаме качествена услуга, защото знаем какво правим

За всеки наш клиент се грижи добре обучен и подготвен екип от IT специалисти, като по този начин ви осигуряваме по-бързо и адекватно отстраняване на проблемите.

Избираме най-доброто за вас

Осигуряваме външен IT отдел - най-разпространеният и ефективен метод за IT поддръжка в света. Влагате значително по-малък финансов ресурс от този, който бихте вложили при нает системен администратор във вашата фирма.

Нашите приоритети

Вземането на превантивни мерки срещу възникване на проблеми е най-голям приоритет за нас. Отлично знаем, че времето и информациятя са ви ценни, затова за нас е важно да поемем грижата за поддържане на актуално резервно копие на данните ви.