Пишете ни

Централизирано управление, както на мобилната, така и на фиксираната компютърна мрежа от всяко място, мобилен телефон, таблет или компютър

Protection Service for Business предлага защита в реално време срещу вируси, шпионски заплахи, злонамерен софтуер и руткит, опити за проникване, спам и други нежелани съобщения. Като PSB клиент, Вие винаги имате най-новата и най-добрата защита, като решението предлага също и автоматични актуализации на нови версии.

Ефективно решение и по отношение на разходите, което напълно изключва необходимостта от хардуерни инвестиции

 • Идеално решение за малки и средни предприятия
 • Иновативен и лесен за използване
 • Пълна защита с минимални усилия и ресурс
 • Защита на работни станции, мобилни устройства, файлови сървъри под Windows и SharePoint, Microsoft Exchange

Управлявайте сами сигурността на вашата мрежа

Ако имате наличен IT ресурс, можете сами да управлявате Вашето PSB решение. Изберете най-добрата защита и най-мощното централизирано управление в един пакет.

Изберете сигурността, като услуга

Като сертифициран от F-Secure доставчик на IT услуги, ние се грижим за управлението и контрола на сигурността в рамките на вашата мрежа, а вие можете да се съсредоточите върху важните бизнес приоритети.

PSB ВКЛЮЧВА

 1. ЗАЩИТА ЗА ВСЯКАКЪВ ТИП РАБОТНИ СТАНЦИИ И СЪРВЪРИ

  Сигурност за десктоп и сървърни платформи Windows и Linux, SharePoint сървъри, Mac OS, смартфони, уеб сканиране и автоматични актуализации на софтуера

 2. ЗАЩИТА ЗА ПОЩЕНСКИ СЪРВЪРИ

  Антиспам и антивирусно решение, специално разработено да защитава Microsoft Exchange пощенски сървъри

 3. FREEDOM FOR BUSINESS

  Защитени wifi връзки - както навън, така и вътре

 4. SOFTWARE UPDATOR

  Лесен и автоматичен пач-мениджмънт

 5. PSB PORTAL

  Protection Service Portal - за лесно централизирано управление

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА

ЗАПИТВАНЕ

4 поредни години, решението F-Secure получава награда за най-добра защита, от независима лаборатория за изследвания - AV-TEST.

F-Secure Internet Security

Всепризнатата защита F-Secure Internet Security Ви позволява да сърфирате в интернет, пазарувате онлайн и използвате онлайн банкиране без да се притеснявате за сигурността си. С F-Secure Internet Security Вие получавате моментална защита от зловреден софтуер, хакери и кражба на самоличност.

Най-добрата защита в света за вас и вашия компютър

Пълна защита при уеб браузване, онлайн пазаруване, банкиране и посещения в социалните мрежи.

F-Secure Internet Security предпазва дигиталното съдържание, като осигурява защита в реално време срещу зловреден код, хакери и кражба на самоличност. Вашите онлайн транзакции са обезпечени с модула Banking Protection, докато Вие и децата Ви са защитени от опасни сайтове с неподходящо съдържание. F-Secure Internet Security е лесен за инсталиране и няма да забави Вашия компютър.

F-Secure Internet Security ще ви защити.

Решението F-Secure Internet Security включва:

 1. Лесна инсталация

  Инсталацията на решението F-Secure Internet Security сега е изключително бърза и лесна, дори и когато инсталирате на заразени машини, което го прави лесно средство за дезинфекциране на вашия компютър.

 2. Автоматични действия

  Продуктът автоматично се опитва да дезинфекцира заразени файлове, които биват засечени по време на ръчно сканиране. Имате възможност и сами да изберете какви действия да бъдат предприети.

 3. Защита при пазаруване и банкиране онлайн

  Модулът Banking Protection гарантира, че всички транзакции са сигурни и надеждни. Благодарение на него няма нужда да се притеснявате за времетраенето на сесиите за онлайн банкиране. Така Вие сте сигурни, че парите Ви остават в безопасност в личния Ви профил, избягвайки всякакви изненади.

 4. Безопасно търсене в интернет

  Модулът Browsing Protection сега включва защита дори за криптирана HTTPS уеб страници. По този начин Вие можете да разглеждате Facebook, Gmail, Twitter или други HTTPS криптирани страници и все още да сте защитени от злонамерени връзки или неподходящо съдържание.

 5. Пълна защита на електронна поща

  Открива злонамерено съдържание и спам в имейл трафика (IMAP4, POP3 и SMTP) за да гарантира чиста и защитена електронната поща.

 6. Защита от облака

  Облачната защита, предлагана от F-Secure Corporation идентифицира чистите приложения и уеб сайтове като същевременно осигурява защита срещу зловреден код и уязвимости в интернет пространството.

 7. Game Mode

  Сега можете да играете любимите си игри, без да се притеснявате, че Вашата антивирусна ще забави компютъра Ви. Профилът Game Mode позволява на компютъра да използва пълния си капацитет за игри и същевременно гарантира, че сте защитени.

 8. Deep Guard

  Проактивен режим, който предлага незабавни защити срещу новопоявили се атаки. Включва поведенески анализ в реално време, за спиране на потенциални атаки.